Solicita oferta

Pentru ca dorim sa creem un pachet de servicii perfect adaptat la nevoile companiei tale te rugam sa ne oferi câteva informatii despre compania ta. Garantam raspunsul la solicitarea ta în maxim 24 de ore. Toate informatiile pe care ni le oferi vor fi folosite exclusiv pentru a crea pachetul de servicii adaptat la specificul companiei tale.

Go4Jobs

Fie ca esti in cautarea unui loc de munca sau cauti candidati pentru o pozitie in compania ta noul portal de recrutare iti ofera solutii! Pentru detalii accesati www.go4jobs.ro

Parteneri

Hr Specialist srl mareste gama de servicii pe care ti le ofera, prin partenerii sai!

 

Intrucat exista o serie de servicii care pot fi prestate doar de entitati specializate (ex:Avize psihologice care pot fi oferite doar de cabinete specializate), dar de care oricare companie are nevoie am decis sa construim o platforma comuna care aduca impreuna o gama cat mai variata de servicii. Aceasta platforma a fost gandita pentru a veni in intampinarea nevoilor pe care le au clientii nostri prin crearea unor pachete de servicii complete dar care sa ofere si costuri competitive.

 

Primul nostru partener in acest demers este Cabinetul Individual de Psihologie Amarie Alexandra.

 

Cabinetul individual de psihologie Amarie Alexandra este autorizat de catre Colegiul Psihologilor din Romania conform Legii 213/2004.

Oferta sa cuprinde urmatoarele servicii:

• Psihologia muncii si organizationala

• Psihologia transporturilor

• Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale

Cabinetul poseda aparatura necesara efectuarii examinarilor psihologice in conformitate cu Art. 5 din Legea 213/2004

Partenerul nostru, ofera o reducere de 15% la intreaga sa gama de servicii pentru clientii Hr Specialist srl. Reducerea se aplica pentru clientii care beneficiaza de serviciile noastre de Payroll si Adminsitrare Personal.

La randul sau Hr Specialist srl va oferi tuturor clientilor Cabinetului Individual de Psihologie Amariei Alexandra o reducere similara pentru serviciile de Payroll si Administrare Personal. Pe viitor vom extinde serviciile oferite de Hr Specialist srl care vor beneficia de aceasta reducere.

In cazul in care nu beneficiati de serviciile nici uneia din companii veti putea in continuare apela la serviciile oferite in acesta pagina dar veti beneficia de oferta standard a acestora.

 

Pentru a solicita o oferta pentru serviciile partenerilor nostri va rugam sa completati formularul de mai jos, va multumim.